BEZMAKSAS piegāde no € 49
VAIRUMA ATLAIDE no 3 produktiem

Olīveļļa bāgāta ar polifenoliem

Pasaulē labākā olīveļļa?

Neapstrādāta organiskā olīveļļa, kas bagāta ar polifenoliem

Olīveļļa, kas tiek izmantota mūsu Omega-3 Total, Vegan un FISK eļļās, ir ražota no Oro del Desierto. Olīvu audzētājs Rafaels ar ģimeni strādā saskaņā ar stingrām ekoloģiskām vadlīnijām. Viņa izcilā olīveļļa regulāri iegūst augstākās balvas. Esam lepni, ka mums ir atļauts izmantot šo vērtīgo olīveļļu savos produktos. Tikai labākais ir pietiekami labs.

Olīvu birzis atrodas nelielā ielejā Tabernas (Almería) Spānijas dienvidos netālu no Malagas, kur ir vairāk nekā 3000 saules stundu gadā un sausais, stabilais klimats rada šo īpašo produktu. Unikāls ir arī ģeogrāfiskais novietojums, jo tas tiek apūdeņots tieši no kalnu grēdas (Sjerranevada).

Mēs regulāri apmeklējam Rafaelu viņa olīvu birzī. Ne tikai tāpēc, ka tur ir skaisti, bet tāpēc, ka mēs uzskatām, ka personiskas un labas attiecības ir izdevīgas, lai nodrošinātu augstu un nemainīgu kvalitāti.

“Oro del Desierto” ir ne tikai organiska un polifenoliem bagāta olīveļļa, tā arī garšo fantastiski – ar nelielu piparu piegaršu, kā jau visas labās olīveļļas.

Olīvas presē tūlīt pēc ražas novākšanas, parasti 2 stundu laikā.

Ir izvēlēta olīveļļa ar augstu polifenolu saturu. Polifenoli no olīvām ir svarīgi antioksidanti, un polifenoli aizsargā maigās omega-3 taukskābes, kas nonāk mūsu ķermenī. Tie nodrošina, ka omega-3 taukskābes nesabojātas nonāk tur, kur tās ir vajadzīgas.

Mēs pārdodam arī tīru olīveļļu no Oro del Desierto 500 ml pudelē.

Olīveļļas ieguvumi veselībai apstiprināti zinātniskos pētījumos

Olīveļļai ir svarīga loma uztura filozofijā. Vairāki zinātniski pētījumi ir apstiprinājuši regulāras olīveļļas lietošanas ieguvumus veselībai. Un tomēr ne visas olīveļļas ir vienādas.

Augstas kvalitātes olīveļļu raksturo daudzi faktori

Pirmkārt, bioloģiskā lauksaimniecība garantē saimniekošanas sistēmu, kuras mērķis ir iegūt augstākās kvalitātes pārtiku, saudzējot vidi un saglabājot augsnes auglību, neizmantojot ķīmiskos produktus. Turklāt laikam no ražas novākšanas līdz presēšanai jābūt mazam, labākajā gadījumā tajā pašā dienā. Tāpat īss laiks no ražas novākšanas līdz presēšanai garantē lielāku polifenolu (antioksidantu) saturu. Jo vairāk eļļā ir polifenolu, jo labāk eļļa veicina aizsardzību pret brīvajiem radikāļiem.

Pēdējais, bet ne mazāk svarīgi, labai olīveļļai, protams, vajadzētu garšot labi.

NORSAN produkti ar olīveļļu – organiski un bagāti ar polifenoliem!

Komentēt

Item added to cart.
0 items - 0,00