BEZMAKSAS piegāde no 49 €
VAIRUMA ATLAIDE no 3 produktiem

Bezglutēna Lefse ar Omega-3

Zane Cecina

Bezglutēna Lefse ar Omega-3

Šī bezglutēna lefse nav tikai norvēģu klasika — tā ir bagātināta ar omega-3 taukskābēm, lai nodrošinātu ķermeni ar veselīgajām taukskābēm! Lieliski piemērota, lai ietītu iecienītākos pildījumus. Veselīgas tradīcijas mūsdienīgā stilā!

Sastāvdaļas 4 porcijām:

Lefsei:

  • 850 g kartupeļu
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1 tējkarote sāls125 g (½ glāzes) grieķu jogurta
  • 140 g (1 glāze) griķu miltu

Sāļā pildījuma variants:

  • Krēmsiers
  • Kūpināts lasis
  • Sasmalcināti pētersīļi
  • NORSAN Omega-3 eļļa

Saldā pildījuma variants:

  • Krēmsiers
  • Augļu ievārījums
  • NORSAN Omega-3 eļļa

NORSAN Omega-3 eļļas pēc jūsu izvēles
1 tējkarotes NORSAN Omega-Vegan vai 1 ēdamkarotes NORSAN Omega-3 Arktis, vai NORSAN Omega-3 Total eļļas vienai porcijai.

Pagatavošana:

  1. Kartupeļus nomizo, sagriež vidēja lieluma kubiņos un vāra verdošā ūdenī, līdz tie ir mīksti.
  2. Nokāš kartupeļus un saspaidi tos, pārliecinoties, ka nav kunkuļu.
    Pievienojiet eļļu, sāli un grieķu jogurtu. Maisiet, līdz viss ir labi sajaucies, un atdzesējiet ledusskapī uz nakti.
  3. Pievienojiet miltus atdzisušajam biezenim un mīciet, līdz tie ir pilnībā sajaukušies.
  4. Sadaliet mīklu 10–12 daļās un katru daļu izrullējiet starp divām cepampapīra loksnēm.
  5. Cepiet lefses karstā, beztauku pannā 1–2 minūtes no katras puses, līdz zeltaini brūnai nokrāsai.
  6. Pārklāj ar vēlamo pildījumu.
  7. Sarullējiet 2 cm rullīšos un sagrieziet uz pusēm.

Izbaudiet šo tipisko norvēģu ēdienu! 😉

Komentēt

Item added to cart.
0 items - 0,00