Kraukšķīgi tako ar lakšiem un Omega-3

Šī Omega-3 tako recepte ir lieliska izvēle, ja vēlies ko ātru, veselīgu un gardu. Bagāta ar augstas kvalitātes olbaltumvielām, veselīgajiem taukiem un svaigiem dārzeņiem – tā ir ne tikai garšas baudījums, bet arī labs ieguldījums veselībā.
Sastāvdaļas 4 porcijām:
1 buntīte lakši
1⁄2 citrona (sula)
50 g grauzdētu pistāciju
50 g grauzdētu mandeļu
10 ēdamkarotes augstākā labuma olīveļļas
Sāls un pipari pēc garšas
2 burkāni
1 vidēja lieluma gurķis
150 g zirnīšu
Tako:
1 grauzdēta tortilja uz porciju
1 tējkarote citrona sulas
Sāls un pipari pēc garšas
1⁄4 avokado
1 redīss
Kressalāti
Ceptas miso austeru sēnes
Pēc izvēles fetas siers
NORSAN Omega-3 eļļas pēc jūsu izvēles:
1 tējkarote NORSAN Omega-Vegan vai 1 ēdamkarote NORSAN Omega-3 Arktis, vai 1 deserta karote NORSAN Omega-3 Total eļļa vienai porcijai.
Pagatavošana:
- Rūpīgi nomazgājiet lakšus un pētersīļus un ievietojiet tos virtuves kombainā.
- Pievienojiet grauzdētās pistācijas un mandeles, citronu sulu, olīveļļu, sāli un piparus. Visu rupji sablendējiet. (Pēc izvēles varat pievienot dažus riekstus beigās un īsi saspiest, lai iegūtu papildu tekstūru.)
- Ielejiet pesto tīrā burkā ar skrūvējamu vāciņu, pārlejiet ar nedaudz olīveļļas un uzglabājiet ledusskapī.
- Salātiem ielieciet bļodā vārītos zirņus, gurķu strēmelītes un burkānu strēmelītes un iemaisiet pesto.
- Apgrauzdētu kukurūzas tortilju apsmērējiet ar pesto, virsū izkārtojiet salātus un dekorējiet ar redīsiem, avokado, citronu sulu, kressalātiem, grauzdētām austeru sēnēm un pēc izvēles fetas sieru.
- Visbeidzot, pārlejiet 1 ēdamkaroti Omega-3.
Izbaudiet labā kompānijā! 😉