BEZMAKSAS piegāde no € 49
VAIRUMA ATLAIDE no 3 produktiem

Biešu krēmzupa ar Omega-3

Zane Cecina

Biešu krēmzupa ar Omega-3

Bietes ir bagātas ar tādām barības vielām kā folāts, mangāns un varš. Tās palīdz pazemināt asinsspiedienu, vienlaikus saturot ļoti zemu kaloriju daudzumu. Šī biešu krēmzupas recepte, bāgātināta ar Omega-3 taukskābēm, būs lieliski piemērota ikdienai un svētku maltītēm.

Sastāvdaļas 2 porcijām:

olīveļļa

1 mazs sīpols

3 bietes

2 kartupeļi

1 burkāns

700 ml dārzeņu buljona

1 tējkarote mārrutku

80 g krēmsiera

sāls un pipari

Dekorēšanai:
1 tējkarote krēmsiera

grauzdētas sēklas (pēc izvēles)

baziliks

Vienai porcijai: 1 karote NORSAN Omega-3 eļļas pēc jūsu izvēles
1 tējkarote NORSAN Omega-Vegan vai 1 ēdamkarote NORSAN Omega-3 Arktis, vai NORSAN Omega-3 Total eļļas vienai porcijai.

Pagatavošana:

  1. Nomazgājiet bietes zem silta ūdens, nomizojiet un sagrieziet lielos gabalos. Tā kā bietes ļoti krāsojas, to darot, ieteicams valkāt cimdus.
  2. Kartupeļus un burkānus nomizo, nomazgā un rupji sagriež kubiņos. Sīpolam noņem miziņu un sagriež smalkos gabaliņos.
  3. Pannā uzkarsē nedaudz olīveļļas. Pievienojiet sīpolus, bietes, burkānus un kartupeļus un sautējiet 2 līdz 3 minūtes, laiku pa laikam maisot.
  4. Pievieno dārzeņu buljonu un vāra uz lēnas uguns apmēram 25 minūtes, līdz dārzeņi ir mīksti.
  5. Pēc tam iemaisa mārrutkus un krēmsieru un pievieno nedaudz sāli un piparus. Pēc tam ar rokas blenderi sasmalcina dārzeņus biezenī, līdz zupa iegūst krēmīgu konsistenci.
  6. Ielejiet zupu bļodā un iemaisiet 1 ēdamkaroti Omega-3 pēc jūsu izvēles.
  7. Pievieno tējkaroti krēmsiera.
  8. Rotā ar grauzdētām sēklām (pēc izvēles) un nedaudz bazilika.

Izbaudiet maltīti!

Komentēt

Item added to cart.
0 items - 0,00