BEZMAKSAS piegāde no € 49
VAIRUMA ATLAIDE no 3 produktiem

Saspiesti Briseles kāposti ar Omega-3 mērci

Zane Cecina

Saspiesti Briseles kāposti ar Omega-3 mērci

Recepte lieliski piemērota kā piedeva vai veselīgas uzkodas starp tām – šos kraukšķīgos, sasmalcinātos Briseles kāpostus ir viegli pagatavot un tie nodrošina jūsu ikdienas Omega-3 devu. Receptei varat izmantot NORSAN Omega-3 eļļu pēc savas izvēles, piemēram, NORSAN Omega-3 Vegan.

Sastāvdaļas 2 porcijām:

800 g Briseles kāposti

4 tējk. rauga pārslas

6 ēdamkarotes olīveļļas

1-2 ēdamkarotes parmezāna (vai vegāna parmezāna alternatīva)

Šķipsniņa sāls & pipari

40 g Indijas riekstu (mērcēti vismaz 2 stundas; ideālā gadījumā uz nakti)

1-2 tējkarotes čili pastas (vai atkarībā no vēlamā pikantuma)

1 Medjool dateles

1 tējkarote tomātu pastas

50 ml ūdens

Sula 1/2 citrona un miziņa 1/4 citrona

Šķipsniņa sāls & pipari

Vienai porcijai: 1 karote NORSAN Omega-3 eļļas pēc jūsu izvēles
1 tējkarote NORSAN Omega-Vegan vai 1 ēdamkarote NORSAN Omega-3 Arktis, vai NORSAN Omega-3 Total eļļas vienai porcijai.

Pagatavošana:

  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C augšējai un apakšējai temperatūrai
  2. Nomazgājiet Briseles kāpostus un noņemiet salauztās lapas un kātu. Pēc tam vāra verdošā un sālītā ūdenī 10 minūtes. Briseles kāpostiem jābūt pusgataviem.
  3. Labi nosusiniet Briseles kāpostus ar virtuves dvieli.
  4. Tagad sajauciet Briseles kāpostus lielā bļodā ar rauga pārslām, eļļu, sāli, pipariem un parmezānu un izklājiet tos uz cepešpannas, kas izklāta ar cepamo papīru.
  5. Viegli ar glāzi samīca Briseles kāpostus.
  6. Cep uzkarsētā cepeškrāsnī 30 minūtes 180°C. Pēc 15 minūtēm Briseles kāpostus vajadzētu vienreiz apgriezt un, ja nepieciešams, vēl nedaudz apsmidzināt ar eļļu.
  7. Pagatavojiet vegānisku harisas mērci no izmērcētiem Indijas riekstiem, tomātu pastas, čilli pastas, datelēm, ūdens, citronu sulas un omega-3 eļļas.

Izbaudiet maltīti!

Komentēt

Item added to cart.
0 items - 0,00