Dārzeņu Frittata ar Omega-3

Ar Omega-3 bagāta frittata ir lielisks veids, kā iegūt veselīgu neaizvietojamo taukskābju devu, vienlaikus baudot gardu, olbaltumvielām bagātu maltīti. Piedāvājam viegli pagatavojamu, veselīgu un garšīgu recepti.
Sastāvdaļas 2 porcijām:
- 8 olas
- 1 cukini
- 9 ēdamkarotes olīveļļas
- 150 g fetas siera
- pus citrona miziņa
- sāls un pipari pēc vajadzības
- 1 rīvēta ķiploka daiviņa (pēc izvēles)
- 1 sauja garšaugu pēc izvēles
- marinēti sarkanie sīpoli
Vienai porcijai: 1 karote NORSAN Omega-3 eļļas pēc jūsu izvēles
1 tējkarote NORSAN Omega-Vegan vai 1 ēdamkarote NORSAN Omega-3 Arktis, vai NORSAN Omega-3 Total eļļas vienai porcijai.
Pagatavošana:
- Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C augšējai un apakšējai temperatūrai.
- Notīriet un sasmalciniet cukīni un garšaugus. Pēc izvēles cukīni īsi apcep pannā.
- Sakuļ olas, pievieno sāli, piparus, citrona miziņu, zaļumus, ķiplokus un fetu.
- Cepešpannu izklāj ar cepampapīru un ielej masu.
- Frittatu cep bez vāka karstā cepeškrāsnī 180 grādos uz vidējā režģa apm. 15-20 minūtes
- Ļaujiet frittatai atdzist un pasniedziet svaigu ar zaļumiem, omega-3 eļļu un sarkanajiem sīpoliem.
Labu apetīti!