BEZMAKSAS piegāde no 49 €
VAIRUMA ATLAIDE no 3 produktiem

Pretiekaisuma gaspačo ar Omega-3

Zane Cecina

Pretiekaisuma gaspačo ar Omega-3

Vasara ir īstais laiks, kad baudīt saulē nogatavojušos tomātus – tie ir ne tikai sulīgi un garšīgi, bet arī bagāti ar likopēnu, kas palīdz cīnīties ar oksidatīvo stresu un iekaisumu. Apvienojot ar čia sēklām, kurkumu un NORSAN vegānisko Omega-3, šī zupa kļūst par īstu antioksidantu superdevu!

Sastāvdaļas 4 porcijām:

800 g. gatavu tomātu
1 gurķis
½ sarkanās paprikas
1 ķiploka daiviņa
1 mazs šalotes sīpols vai ½ vidēja lieluma sīpols
1 ½ tējkarotes sāls
2 ēdamkarotes ābolu sidra etiķa
¼ glāzes olīveļļas
1 glāze ūdens
1 ēdamkarote čia sēklu
½ tējkarotes kurkumas pulvera
⅛ tējkarotes maltu melno piparu

NORSAN Omega-3 eļļas pēc jūsu izvēles:
1 tējkarote NORSAN Omega-Vegan vai 1 ēdamkarote NORSAN Omega-3 Arktis, vai 1 deserta karote NORSAN Omega-3 Total eļļa vienai porcijai.

Pagatavošana:

  1. Rūpīgi nomazgājiet visus dārzeņus. Sagrieziet tomātus un papriku lielos gabalos. Nomizojiet un sagrieziet gurķi un lociņus. Nomizojiet un pārgrieziet ķiploku uz pusēm.
  2. Sasmalciniet blenderī dārzeņus ar sāli, etiķi, eļļu un ūdeni, līdz iegūstat viendabīgu masu.
  3. Izkāsiet caur sietu. Nogaršojiet un pielāgojiet sāls daudzumu.
  4. Atgrieziet blenderī, pievienojiet čia sēklas, kurkumu un melnos piparus un sablendējiet, līdz čia sēklas ir ļoti smalki samaltas.
  5. Ievietojiet ledusskapī vismaz divas stundas, lai nodrošinātu ideālu temperatūru un tekstūru pasniegšanas laikā.
  6. Pasniedziet ar sasmalcinātiem ķiršu tomātiem un NORSAN Omega-3 eļļas devu, lai pastiprinātu šī gaspačo pretiekaisuma iedarbību.

Labu apetīti! 😉

Item added to cart.
0 items - 0,00