BEZMAKSAS piegāde no € 49
VAIRUMA ATLAIDE no 3 produktiem

Sparģeļu Tako salāti ar Omega-3

Zane Cecina

Sparģeļu Tako salāti ar Omega-3

Šīs ir vienkāršas vakariņas, kas izskatās tikpat skaistas, cik labi garšo — turklāt ikviens var izveidot savu bļodu, iekļaujot tajā tieši to, kas viņam patīk un bagātināt ar Omega-3 dienas devu. Šīs recepte ir lieliski piemērota siltam laikam vai jebkurā laikā, kad vēlaties vieglu, bet garšīgu maltīti!

Sastāvdaļas 4 porcijām:

500 g sparģeļu

1 ēdamkarote eļļas vai gī sviesta cepšanai

150 g kukurūzas

1 avokado

200 g vārītas kvinojas

1 salāts podiņā

250 g vārītu melno pupiņu

1 dzeltenā paprika

Koriandrs

5-6 ēdamkarotes marinētu sarkano sīpolu

2 saujas tortilju čipsu

1⁄2 laima

Mērce pēc jūsu izvēles (piemēram, mājās gatavota tomātu salsa)

4 ēdamkarotes NORSAN Omega-3 Total eļļa vai 4 tējkarotes NORSAN Omega-3 Vegan eļļa

Pagatavošana:

  1. Nomazgājiet sparģeļus, nomizojiet apakšējos galus un apcepiet karstā pannā ar nelielu daudzumu eļļas vai gī sviesta. Pievienojiet sāli un piparus.
  2. Iztukšojiet kukurūzu no burkas un īsi apcepiet to pannā, apkaisa ar sāli un pipariem.
  3. Papriku sagriež mazos gabaliņos. Nomazgājiet un smalki sagrieziet koriandru un salātus. Gatavu avokado nomizo, sagriež plānās strēmelītēs un liek uz servēšanas šķīvja ar pārējām sastāvdaļām.
  4. Visbeidzot, pa virsu izklāj tortiljas čipsus un marinētus sarkanos sīpolus.
  5. Apslaka ar laima sulu un pārlej ar mērci pēc savas izvēles.
  6. Katrai porcijai samaisiet 1 karoti NORSAN Omega-3 eļļas pēc jūsu izvēles.

Izbaudiet maltīti 🙂

Komentēt

Item added to cart.
0 items - 0,00