Sparģeļu Tako salāti ar Omega-3

Šīs ir vienkāršas vakariņas, kas izskatās tikpat skaistas, cik labi garšo — turklāt ikviens var izveidot savu bļodu, iekļaujot tajā tieši to, kas viņam patīk un bagātināt ar Omega-3 dienas devu. Šīs recepte ir lieliski piemērota siltam laikam vai jebkurā laikā, kad vēlaties vieglu, bet garšīgu maltīti!
Sastāvdaļas 4 porcijām:
500 g sparģeļu
1 ēdamkarote eļļas vai gī sviesta cepšanai
150 g kukurūzas
1 avokado
200 g vārītas kvinojas
1 salāts podiņā
250 g vārītu melno pupiņu
1 dzeltenā paprika
Koriandrs
5-6 ēdamkarotes marinētu sarkano sīpolu
2 saujas tortilju čipsu
1⁄2 laima
Mērce pēc jūsu izvēles (piemēram, mājās gatavota tomātu salsa)
4 ēdamkarotes NORSAN Omega-3 Total eļļa vai 4 tējkarotes NORSAN Omega-3 Vegan eļļa
Pagatavošana:
- Nomazgājiet sparģeļus, nomizojiet apakšējos galus un apcepiet karstā pannā ar nelielu daudzumu eļļas vai gī sviesta. Pievienojiet sāli un piparus.
- Iztukšojiet kukurūzu no burkas un īsi apcepiet to pannā, apkaisa ar sāli un pipariem.
- Papriku sagriež mazos gabaliņos. Nomazgājiet un smalki sagrieziet koriandru un salātus. Gatavu avokado nomizo, sagriež plānās strēmelītēs un liek uz servēšanas šķīvja ar pārējām sastāvdaļām.
- Visbeidzot, pa virsu izklāj tortiljas čipsus un marinētus sarkanos sīpolus.
- Apslaka ar laima sulu un pārlej ar mērci pēc savas izvēles.
- Katrai porcijai samaisiet 1 karoti NORSAN Omega-3 eļļas pēc jūsu izvēles.
Izbaudiet maltīti 🙂