Sastāvdaļas 3 porcijām:
5 Kale kāpostu kāti, nomazgāti, īsi samīcīti ar šķipsniņu sāls
1 sauja jauktu zaļumu (piemēram, rukola, jaunie spināti, jēra salāti)
5 ēdamkarotes vārītas kvinojas
1 avokado, sagriezts šķēlītēs vai kubiņos
3 svaigas vīģes, sagrieztas daiviņās
100 g fetas siers, rupji sadrupinātas
4 ēdamkarotes granātābolu sēklu
5 ēdamkarotes melno pupiņu, vārītu un noskalotu
Mērce (citronu sinepes)
0,5 ēdamkarotes rupjo sinepju ar sēklām
3 ēdamkarotes extra virgin olīveļļas
1,5 ēdamkarotes svaigi spiestas citronu sulas
1 tējkarote medus (plus papildus pārliešanai virsū)
Sāls un svaigi malti pipari
NORSAN Omega-3 eļļas pēc jūsu izvēles:
1 tējkarote NORSAN Omega-Vegan vai 1 ēdamkarote NORSAN Omega-3 Arktis, vai 1 deserta karote NORSAN Omega-3 Total eļļa vienai porcijai.