BEZMAKSAS piegāde no 49 €
VAIRUMA ATLAIDE no 3 produktiem

Vīģu – kale salāti ar Omega-3

Zane Cecina

Vīģu – kale salāti ar Omega-3

Krēmīga un enerģijas pilna – šie vīģu un kale kāpostu salāti ar Omega-3 apvieno saldu svaigumu un uzturvielām bagātu spēku vienā bļodiņā. Lieliski piemērota kā veselīgas brokastis vai viegla uzkoda, tā sniedz baudu un vērtīgas taukskābes vienā. Ideāls dienas sākums ķermenim un prātam.

Sastāvdaļas 3 porcijām:

5 Kale kāpostu kāti, nomazgāti, īsi samīcīti ar šķipsniņu sāls

1 sauja jauktu zaļumu (piemēram, rukola, jaunie spināti, jēra salāti)

5 ēdamkarotes vārītas kvinojas

1 avokado, sagriezts šķēlītēs vai kubiņos

3 svaigas vīģes, sagrieztas daiviņās

100 g fetas siers, rupji sadrupinātas

4 ēdamkarotes granātābolu sēklu

5 ēdamkarotes melno pupiņu, vārītu un noskalotu

Mērce (citronu sinepes)
0,5 ēdamkarotes rupjo sinepju ar sēklām

3 ēdamkarotes extra virgin olīveļļas

1,5 ēdamkarotes svaigi spiestas citronu sulas

1 tējkarote medus (plus papildus pārliešanai virsū)

Sāls un svaigi malti pipari

NORSAN Omega-3 eļļas pēc jūsu izvēles:
1 tējkarote NORSAN Omega-Vegan vai 1 ēdamkarote NORSAN Omega-3 Arktis, vai 1 deserta karote NORSAN Omega-3 Total eļļa vienai porcijai.

Pagatavošana:

  1. Sagatavojiet kale kāpostu: Pēc mīcīšanas ļaujiet tam nedaudz pastāvēt, lai mīkstinātu un, lai tas kļūtu aromātiskāks.
  2. Salieciet bļodu: Vispirms bļodā ievietojiet kale kāpostu un pārējos zaļumus.
  3. Virsū uzlieciet kvinoju, avokado, vīģes, melnās pupiņas, fetas sieru un granātābolu sēklas.
  4. Pagatavojiet mērci: Mazā bļodā sajauciet sinepes, olīveļļu, citronu sulu, Omega-3 no NORSAN, sāli un piparus, līdz masa kļūst krēmīga.
  5. Pārlejiet salātus ar mērci un pievienojiet nedaudz medu.
  6. Padoms: Ja vēlaties papildu kraukšķīgumu, varat pievienot grauzdētas ķirbju sēklas vai valriekstus.

Labu apetīti! 😉

Item added to cart.
0 items - 0,00