Veselīga salātu recepte ar Omega-3

Šie salāti ar Omega-3 ir bagāti ar uzturvielām un ir ātri pagatavojami, tāpēc tie ir lieliski piemēroti ātrām pusdienām vai vakariņām. Fenheļa, balto kāpostu un burkānu kraukšķīgā tekstūra ir apvienota ar garšīgu augstākā labuma olīveļļas, ābolu sidra etiķa, baltā balzamiko etiķa, tahini, sinepju un medus mērci, kas garšota ar šķipsniņu sāls un pipariem. Grauzdēti aunazirņi, kas papildināti ar karija pulveri un olīveļļu, piešķir kraukšķīgu tekstūru un pikantu garšu, savukārt diedzētas saulespuķu sēklas, svaigi pētersīļi un dilles piešķir salātiem gardu noformējumu. Izbaudiet šos krāsainos un aromātiskos salātus kā barojošu papildinājumu savai maltītei vai kā veselīgas pusdienas atsevišķi. Jūsu ikdienas omega-3 devai mēs iesakām mūsu kopējo Omega-3 eļļu. Pamēģini!
Sastāvdaļas aptuveni 6 porcijām:
Salāti
- 1 fenhelis
- 1/2 galviņkāposta
- 2 vidēji burkāni
Mērcei:
- 5 ēdamkarotes neapstrādātas augstākā labuma olīveļļas
- 2 ēdamkarotes ābolu sidra etiķa
- 1 ēdamkarote baltā balzamiko etiķa
- tahini
- sinepes
- medus
Šķipsniņa sāls & pipari pēc garšas
Cepti aunazirņi
- 1 burka vārītu aunazirņu
- 1 ēdamkarote karija pulvera
- Olīveļļa
- Sāls un pipari pēc garšas
Piedevas:
- 1 sauja diedzētu saulespuķu sēklu
- svaigi pētersīļi
- 1 sauja svaigu diļļu
1 ēdamkarote uz porciju NORSAN Omega-3 Total, 1 ēdamkarote NORSAN Omega-3 Arktis vai 1 tējkarote NORSAN Omega-3 Vegan eļļas.
Pagatavošana:
Nomazgājiet dārzeņus un sagrieziet smalkās sloksnēs. Liek bļodā un samaisa ar 1/2 tējkarotes sāls.
Sajauc aunazirņus ar olīveļļu un zaļumiem un cep cepeškrāsnī 170°C temperatūrā apmēram 15 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
Nomazgājiet un sasmalciniet dilles un pētersīļus un nolieciet malā.
Sagatavo mērci un sajauc ar dārzeņiem. Pievienojiet grauzdētus aunazirņus, garšaugus, piedevas, NORSAN Omega-3 eļļu.
Labu apetīti 🙂