Krēmīga Švarcvaldes putra ar Omega-3, ķiršiem un tumšo šokolādi

Švarcvaldes putra ar Omega-3, ķiršiem un tumšo šokolādi: Debesu kārums!
Gatavojieties baudīt brīnišķīgu Švarcvaldes putru, kas ir ne tikai bagāta ar uzturvielām, bet arī ir garšīgs dienas sākums. Šajā gardajā receptē apvienotas krēmīgas auzas ar brīnišķīgu riekstu-šokolādes banānu pienu un sulīgiem ķiršiem. Pārkaisīts ar dažādām piedevām, piemēram, tumšo šokolādi, diedzētiem griķiem un sasmalcinātiem riekstiem, šis ēdiens ir īsts mielasts garšas kārpiņām. Bagātiniet to ar NORSAN Omega-3-Vegan pieskārienu, lai iegūtu papildu ieguvumus veselībai. Izbaudiet šo dievišķo cienastu brokastīs, vēlās brokastīs vai pat desertā!
Sastāvdaļas 2 porcijām:
Krēmīga Švarcvaldes putra ar Omega-3, ķiršiem un tumšo šokolādi
Sastāvdaļas:
- 100 g auzu pārslas
Riekstu šokolādes banānu piens: - 400 ml augu piena vai ūdens
- 2 ēd.k. riekstu sviests
- 1/2 banāna
- 4 gabaliņi tumšās šokolādes (bez cukura) vai 1 ēdamkarote neapstrādāts kakao
- 4 dateles vai 2 ēd.k. dateļu pulveris
Ķirši:
- 150 saldēti vai svaigi ķirši
- 1/2 tējkarotes kanēļa
- 1/2 tējkarotes maltas vaniļas
- 1 ēd.k. dateļu pulveris vai cits saldinātājs pēc jūsu izvēles
Piedevas pēc jūsu izvēles, piemēram:
- 100% šokolāde vai kakao skaidiņas
- Diedzēti griķi
- Sasmalcināti rieksti pēc jūsu izvēles
- 1 banāns
- Riekstu sviests pēc izvēles
-Kanēlis
-1 tējk. NORSAN Omega- Vegan vai ēdamkarote NORSAN Omega-3 Total, NORSAN Omega-3 Vegan eļļa pēc jūsu izvēles.
Pagatavošana:
- Visas riekstu un šokolādes piena sastāvdaļas sasmalcina blenderī un katliņā sajauc ar auzu pārslām. Īsi uzvāra, izslēdziet un ļaujiet ievilkties apmēram 10 minūtes. Ik pa laikam apmaisa.
- Samaisiet ķiršus bļodā ar visām pārējām sastāvdaļām un viegli karsējiet nelielā katliņā. Pēc tam ļaujiet atdzist līdz remdenam.
- Sadaliet krēmīgās auzu pārslas divās bļodiņās un pasniedziet ar vārītiem ķiršiem, banānu šķēlītēm un atlikušajām piedevām.
Pirms omega-3 eļļas pievienošanas ļaujiet putrai nedaudz atdzist, jo tā ir jutīga pret karstumu.
Izbaudiet maltīti 🙂