BEZMAKSAS piegāde no € 49
VAIRUMA ATLAIDE no 3 produktiem

Biešu karpačo ar Omega-3

Zane Cecina

Biešu karpačo ar Omega-3

Biešu karpačo ir veģetāra un klasiska itāļu uzkoda. Bietes sniedz daudzus ieguvumus veselībai, tostarp uzlabotu asins plūsmu, pazeminātu asinsspiedienu un palielinātu fizisko veiktspēju. Daudzas no šīm priekšrocībām ir saistītas ar lielo neorganisko nitrātu saturu. Bietes ir garšīgas neapstrādātas, bet biežāk tiek lietotas vārītas vai marinētas.

Sastāvdaļas 4 porcijām:

8 svaigas bietes

12 ēdamkarotes neapstrādātas augstākā labuma olīveļļas

4 šķipsniņas sāls un piparu

8 ēdamkarotes ābolu sidra etiķa

Pildījumam:

800 g olīvu

Bunte svaigu pētersīļu

8 ēdamkarotes augu jogurta

600 g grauzdētu valriekstu

4 ķiploka daiviņas

Vienai porcijai: 1 karote NORSAN Omega-3 eļļas pēc jūsu izvēles
1 tējkarote NORSAN Omega-Vegan vai 1 ēdamkarote NORSAN Omega-3 Arktis, vai NORSAN Omega-3 Total eļļas vienai porcijai.

Pagatavošana:

  1. Apgrauzdē riekstus. Nomizo bietes un sagriež ļoti plānās šķēlēs.
  2. Lielā bļodā marinējiet sagrieztu bieti ar olīveļļu, ābolu sidra etiķi, sāli un pipariem. Ideālā gadījumā īsi iemasējiet ar rokām, lai marināde būtu vienmērīgi sadalīta. Pēc tam ļaujiet tai nostāvēties 15 minūtes, līdz šķēles ir nedaudz elastīgākas.
  3. Pildījumam visas sastāvdaļas liek virtuves kombainā un īsi samaisa, līdz izveidojas drupans maisījums. Iemaisiet Omega-3 eļļu tikai pēc sajaukšanas.
  4. Tagad lieciet šķēles uz šķīvja, piepildiet ar riekstu-olīvu maisījumu un izrotājiet ar sāli, pipariem, olīveļļu un pētersīļiem.

Labu apetīti!

Komentēt

Item added to cart.
0 items - 0,00