Ingvera-kurkumas dzēriens ar Omega-3

Šie ingvera-kurkuma dzēriens ir lieliski piemērots veselīgam dienas sākumam. Receptei varat izmantot NORSAN Omega-3 eļļu pēc izvēles, piemēram, NORSAN Omega-3 Vegan. Lai optimāli uzsūktos vērtīgās Omega-3 taukskābes, iesakām ingvera-kurkuma dzērienu lietot ēdienreizes laikā vai pēc tās.
Sastāvdaļas 4 porcijām:
15 g ingvera (svars ar mizu)
0,15 vidēja lieluma, svaiga kurkuma sakne (alternatīvi apmēram 1 tējkarote maltas kurkumas)
18 g medus
1,5 saldie apelsīni
1/4 citrona
3 g ābolu sidra etiķa (pēc izvēles)
75 ml ūdens
šķipsniņa melno piparu
Vienai porcijai: 1 karote NORSAN Omega-3 eļļas pēc jūsu izvēles
1 tējkarote NORSAN Omega-Vegan vai 1 ēdamkarote NORSAN Omega-3 Arktis, vai NORSAN Omega-3 Total eļļas vienai porcijai.
Pagatavošana:
- Nomizojiet ingveru un sagrieziet to mazos gabaliņos.
- Izspiediet apelsīnu un citronu sulu.
- Sablenderējiet ingveru, kurkumu, medu, apelsīnu un citronu sulu, ābolu sidra etiķi, ūdeni un piparus blenderī vai virtuves kombainā, līdz iegūstat smalku sulu.
- Pasniedz mazās glāzēs, pievienojot NORSAN Omega-3 Vegan vai NORSAN Omega-3 Total eļļu.
Izbaudiet dzērienu🙂
Mēs iesakām lietot ēdienreizes laikā, lai uzlabotu Omega-3 taukskābju uzsūkšanos.