BEZMAKSAS piegāde no € 49
VAIRUMA ATLAIDE no 3 produktiem

Vegāniskā krēmsiera zupa ar Omega-3

Zane Cecina

Vegāniskā krēmsiera zupa ar Omega-3

Kurš no jums arī seko aktuālajai krēmsiera tendencei? Mūs iedvesmoja radīt šo garšīgo, vegānisko zupu. Protams ar krēmsieru, bet vegāniski un TIK garšīgi, turklāt, zupa ir bagātināta ar vērtīgajām Omega-3 taukskābēm.

Sastāvdaļas 4 porcijām:

1 puravs

3 vidēji cukini

3 ķiploka daiviņas

1 L dārzeņu buljona

2 glāzes saldētu vai svaigu zirņu

100 g svaigu spinātu

Sāls, pipari

1 iepakojums vegāniska krēmsiera

Nedaudz citrona miziņas

Dažas piparmētru lapas

4 tējkarotes NORSAN Omega-3 Vegan eļļa

Pagatavošana:

  1. Puravu & kabačus apcep uz pannas, pievieno sāli un piparus. Vāra 3–4 minūtes, līdz dārzeņi mīksti.
  2. Pievienojiet ķiplokus un apcepiet vēl 1 minūti.
  3. Pievienojiet buljonu un vāriet uz lēnas uguns 6–8 minūtes, lai pagatavotu kabačus.
  4. Pievienojiet zirņus un spinātus un labi samaisiet.
  5. Atlejiet 1 glāzi zupas (ar dārzeņu gabaliņiem).
  6. Pārējo zupu pa daļām sajauc ar pusi krēmsiera, līdz izveidojas bieza zupa.
  7. Pasniedziet zupu ar rezervētajiem dārzeņiem un atlikušo krēmsieru, nedaudz olīveļļas, citrona miziņu un dažiem garšaugiem pēc jūsu izvēles. Pievienojiet arī 1 tējkaroti Omega-3 Vegan uz porciju.

Īpašs paldies @alltime.healthy par fantastisko recepti!

Izbaudiet šo garšīgo un barojošo zupu! 🌟🍃

Komentēt

Item added to cart.
0 items - 0,00