Vegāniskā krēmsiera zupa ar Omega-3
Kurš no jums arī seko aktuālajai krēmsiera tendencei? Mūs iedvesmoja radīt šo garšīgo, vegānisko zupu. Protams ar krēmsieru, bet vegāniski un TIK garšīgi, turklāt, zupa ir bagātināta ar vērtīgajām Omega-3 taukskābēm.
Sastāvdaļas 4 porcijām:
1 puravs
3 vidēji cukini
3 ķiploka daiviņas
1 L dārzeņu buljona
2 glāzes saldētu vai svaigu zirņu
100 g svaigu spinātu
Sāls, pipari
1 iepakojums vegāniska krēmsiera
Nedaudz citrona miziņas
Dažas piparmētru lapas
4 tējkarotes NORSAN Omega-3 Vegan eļļa
Pagatavošana:
- Puravu & kabačus apcep uz pannas, pievieno sāli un piparus. Vāra 3–4 minūtes, līdz dārzeņi mīksti.
- Pievienojiet ķiplokus un apcepiet vēl 1 minūti.
- Pievienojiet buljonu un vāriet uz lēnas uguns 6–8 minūtes, lai pagatavotu kabačus.
- Pievienojiet zirņus un spinātus un labi samaisiet.
- Atlejiet 1 glāzi zupas (ar dārzeņu gabaliņiem).
- Pārējo zupu pa daļām sajauc ar pusi krēmsiera, līdz izveidojas bieza zupa.
- Pasniedziet zupu ar rezervētajiem dārzeņiem un atlikušo krēmsieru, nedaudz olīveļļas, citrona miziņu un dažiem garšaugiem pēc jūsu izvēles. Pievienojiet arī 1 tējkaroti Omega-3 Vegan uz porciju.
Īpašs paldies @alltime.healthy par fantastisko recepti!
Izbaudiet šo garšīgo un barojošo zupu! 🌟🍃